Piept de curcan la tigaie in sos de portocale

Printeaza

Piept de curcan la tigaie in sos de portocale din: piept de curcan, portocala, pastarnac, morcovi, ulei, sare, smantana, amestec de mirodenii si busuioc.

Ingrediente:Piept_de_curcan_la_tigaie_in_sos_de_portocale

  • 450 g piept de curcan
  • 1 portocala mare
  • 300 g pastarnac
  • 300 g morcovi
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • 200 g smantana
  • amestec de mirodenii pentru carnea de pasare
  • 1 fir de busuioc

 

Mod de preparare:

Se spala carnea, se sterge si se taie fasii. Se spala portocala cu apa fierbinte; se sterge si se rade coaja. Se stoarce sucul. Se curata pastarnacul si morcovul, se taie in doua pe lung si apoi felii. Se prajeste carnea in 2 linguri de ulei, se scoate si se sareaza. Se calesc legumele in restul de ulei, amestecand.

Se stinge cu suc de portocala si amestecul de mirodenii. Se lasa sa fiarba pana ce se ingroasa putin. Se adauga carnea si se stinge focul; se acopera si se mai lasa sa se patrunda circa 2 minute. Se sareaza preparatul si se presara busuioc.

Piept de curcan la tigaie in sos de portocale

Piept_de_curcan_la_tigaie_in_sos_de_portocale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.