Piept de curcan la tava

Printeaza

Piept de curcan la tava din: piept de curcan, rozmarin, ceapa, morcov, ulei.

Ingrediente:Piept de curcan la tava

  • 1/2 piept de curcan
  • o crenguţă rozmarin
  • o ceapă
  • un morcov
  • un pic de ulei

 

Mod de preparare:

Carnea se unge cu ulei. Pe o bucată de hârtie de copt se a$ază un prim strat de morcovi felii. Deasupra se pune ceapa tăiată şi se aşază carnea apoi crenguţa de rozmarin.

Se împachetează, se transferă într-o tavă de cuptor şi se coace 40 de minute.

Se scoate şi se serveşte tăiată felii.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Piept de curcan la tava
Autor
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.