Piept de curcan la tava cu legume

Printeaza

Piept de curcan la tava cu legume din: piept de curcan, rozmarin, ceapa, morcov, ulei.

Ingrediente:Piept de curcan la tava cu legume

  • 1/2 piept de curcan
  • o crenguţă rozmarin
  • o ceapă
  • un morcov
  • un pic de ulei

 

Mod de preparare:

Carnea se unge cu ulei. Pe o bucată de hârtie de copt se aşază un prim strat de morcovi felii. Deasupra se pune ceapa tăiată şi se aşază carnea apoi crenguţa de rozmarin.

Se împachetează, se transferă într-o tavă de cuptor şi se coace 40 de minute.

Se scoate şi se serveşte tăiată felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.