Piept de curcan la gratar

Printeaza

Piept de curcan la gratar din: piept de curcan, frunze de salata, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_curcan_la_gratar

  • 400 g piept de curcan
  • frunze de salată
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se unge cu ulei carnea de curcan și se presară cu sare și piper. Se frige pe grătarul bine încins, până se rumenește.

Se montează un pat din frunze de salată stropite cu ulei de măsline și suc de lămâie. Deasupra se pune curcanul, tăiat felii.

Piept de curcan la gratar

Piept_de_curcan_la_gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.