Piept de curcan cu zarzavat in aspic

Printeaza

Piept de curcan cu zarzavat in aspic

Ingrediente:Piept de curcan cu zarzavat in aspic

  • 1piept de curcan fiert
  • 1  morcov
  • 1 ţelină
  • 1 leg. pătrunjel
  • 1 brocoli
  • 3 oua prepelita
  • gogosari
  • masline
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Toate se fierb în apă cu puţină sare şi delicat. Se adaugă fâşii de gogoşar murat, ouă de prepeliţă şi măsline.

Se căptuşeşte o tavă de chec cu folie de staniol, apoi se aşează carnea de curcan, fâşiile de morcov şi pătrunjel, gogoşari, jumătăţi de ou, brocolli, ţelină, măsline, doi căţei de usturoi tăiaţi feliuţe, după care turnăm zeama în care a fiert zarzavatul, amestecată cu gelatină.

Acoperim cu folie şi dăm la rece timp de trei până la patru ore, după care se poate servi ca gustare la mese festive.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.