Piept de curcan cu sos de gogoşari

Printeaza

Piept de curcan cu sos de gogoşari din: piept de curcan, gogosari, rosii, ceapa, morcov, dovlecei, marar, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Piept_de_curcan_cu_sos_de_gogosari

  • 1/2 kg piept de curcan
  • 5 gogosari
  • 2 rosii
  • 2-3 cepe
  • 1 morcov
  • 2 dovlecei
  • 1 morcov
  • 2 dovlecei
  • 1 legatura marar
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o tai în fâşii lungi şi subţiri. Cureţi dovleceii şi îi tai, de asemenea, pe lungime. în 1 lingură de ulei încins, înăbuşi carnea, apoi adaugi dovleceii şi torni puţină apă. Cureţi şi speli gogoşarii, cepele, morcovul şi roşiile.

Tai gogoşarii în fâşii, ceapa solzişori, morcovul în bas- tonaşe subţiri, iar roşiile, în prealabil decojite, mărunt. Căleşti legumele în uleiul rămas, încins în altă tigaie. Sărezi şi condimentezi legumele după gust, după care stingi focul şi le laşi puţin să se mai răcească.

Le mixezi în blender, până obţii un sos gros. Amesteci dovleceii şi carnea cu sosul, adaugi verdeaţă tocată, sare şi piper după gust. Le laşi să mai fiarbă 5-10 minute, la foc mic.

Piept de curcan cu sos de gogoşari

Piept_de_curcan_cu_sos_de_gogosari

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.