Piept de curcan cu ghimbir

Printeaza

Piept de curcan cu ghimbir din: piept de curcan, iaurt, oua, ghimbir, sare, piper, pesmet.

Ingrediente:Piept de curcan cu ghimbir

  • 700 g piept de curcan
  • 200 ml iaurt
  • 2 ouă
  • ghimbir proaspăt (o bucată cât o nucă)
  • sare
  • pesmet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Introducem pieptul porţionat în marinata compusă din iaurt, ghimbir ras, sare şi ouă (opţional, pentru o savoare mai apare, putem adăuga zeamă de lămâie şi puţin oregano). Se ţine 12 ore la marinat, după care se lasă să se scurgă carnea.

Se amestecă în pesmet şi se prăjeşte în ulei.

Se serveşte cu garnitură de cartofi si salata de varza.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.