Piept de curcan cu garnitura de radacinoase

Printeaza

Piept de curcan cu garnitura de radacinoase din: piept de curcan, radacinoase, verdeata, lapte de migdale si ulei.

Ingrediente:Piept_de_curcan_cu_garnitura_de_radacinoase

  • 1 piept de curcan, fără piele,
  • 2 kilograme de rădăcinoase (telină, morcov, păstârnac, pătrunjel şi, opţional, sfeclă roşie),
  • verdeaţă proaspătă, tăiată fin (mărar, pătrunjel, oregano),
  • lapte de migdale,
  • 10 ml ulei presat la rece

 

 

Mod de preparare:

Pieptul de curcan se dezosează şi se fierbe 30 de minute. Scoateţi carnea din apă, o tăiaţi în felii groase şi deasupra adăugaţi verdeaţa proaspătă, tăiată fin, cu un cuţit mare de bucătărie.

Intre timp, curăţaţi rădăcinoasele, le tăiaţi în cubulete de dimensiuni moderate şi le tineti la abur 15-20 de minute.

Sucul rezultat din legume se pune într-o tigaie în care se adaugă carnea curcanului, care se mai lasă timp de 5 minute pe foc.

La final, curcanul se pune pe pat de rădăcinoase, iar deasupra se toarnă lapte de migdale şi puţin ulei presat la rece, indiferent de tipul preferat.

 

Piept de curcan cu garnitura de radacinoase

Piept_de_curcan_cu_garnitura_de_radacinoase

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Curcan la cuptor

Curcan la cuptor din: curcan, unt, mix de condimente, ceapa, boia, patrunjel, apa calda, supa de pui. Ingrediente: 1 curcan 6 linguri unt 2 linguri mix de condimente, dupa gust 2 linguri de ceapa tocata 1 linguriță boia 1 lingurita patrunjel uscat 4 căni cu apă caldă 3 linguri supa de pui Mod de preparare: […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.