Piept de curcan cu coacaze

Printeaza

Piept de curcan cu coacaze din: piept de curcan, coacaze, faina, miere, suc de coacaze, unt, cimbru, sare, piper, cascaval, oua, faina, ulei.

Ingrediente:Piept de curcan cu coacaze

  • 4 felii piept de curcan
  • 4 ciorchini coacăze
  • 2 linguri făină
  • o lingură miere
  • 2-3 linguri suc de coacăze
  • 100 g unt
  • puţin cimbru
  • sare
  • piper

Pentru garnitură:

  • 250 g caşcaval ras
  • 2 ouă
  • 100 g făină
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

Pentru decor:

  • coacăze proaspete

 

Mod de preparare:

Boabele de coacăze se scot de pe ciorchine. Feliile de carne se presară cu sare, se aşază boabele de coacăze, se rulează şi se leagă.

Se trec toate feliile de carne prin făină şi se pun la rumenit în unt topit. Se întorc pe toate părţile. Mierea se amestecă cu 2-3 linguri suc proaspăt de coacăze, se toarnă în vas lângă rulade, se adaugă cimbru şi se lasă 15 minute pe foc, cu capac.

Pentru buletele de caşcaval, se amestecă bine toate ingredientele, apoi se prăjesc în ulei. Se servesc ca garnitură alături de rulada de curcan cu sos alături şi decor de coacăze proaspete.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.