Piept de curcan umplut cu caise

Printeaza

O reteta de piept de curcan umplut cu caise din: piept dee curcan, orez salbatic, caise, alune prajite, rozmarin, usturoi, unt, ulei de masline extravirgin, mustar, sparanghel, scortisoara, ulei de cocos si suc de caise.

Ingrediente:Piept de curcan umplut cu caise

  • 4 bucăţi de piept de curcan
  • 100 g de orez sălbatic
  • 4 caise
  • o linguriţă de alune prăjite
  • rozmarin proaspăt
  • usturoi proaspăt
  • 160 g de unt
  • ulei de măsline extravirgin
  • muştar natural
  • 5 bucăţi de sparanghel
  • scorţişoară
  • ulei de cocos
  • suc de caise

 

Mod de preparare:

Tăiaţi în felii subţiri pieptul de curcan, astfel încât să le puteţi rula. Intr-o tigaie mică combinaţi orezul prefiert, caisele, alunele, uleiul, sucul de caise, rozmarinul şi usturoiul.

Amestecul se pune între feliile de curcan, apoi se rulează. Se dă la cuptor timp de 20 de minute la foc mediu, în ultimele minute, bucăţile se ung cu o combinaţie de muştar şi apă. Bucăţile de curcan se pun în ulei de cocos, se adaugă scorţişoara şi se dau puţin pe foc, cât să capete o crustă.

Se aşază pe bucăţile de sparanghel sau pe un pat desalata

Piept de curcan umplut cu caise

Piept de curcan umplut cu caise

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.