Piept condimentat de curcan la gratar

Printeaza

Piept condimentat de curcan la gratar din: piept de curcan, sare, praf de ceapa, chimion, praf de chili, piper negru, boia de ardei, oregano, piper cayenne, ulei de masline.

Ingrediente:Piept condimentat de curcan la gratar

  • 2 buc piept curcan, taiat fasii potrivite
  • 1 1/2 lingurite sare
  • 1 lingurita praf de ceapa
  • 1 lingurita chimion macinat
  • 1/2 lingurita praf de chili
  • 1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • 1/4 lingurita piper cayenne
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Adaugati toate condimente intr-un castron mic. Se amesteca bine. Intr-un alt castron puneti carnea, acopeiti si ungeti bine cu ulei de masline pe toate partile.

Adaugati amestecul de condiment si frecati pe toate partile. Acoperiti si dati la rece pentru 2-3 ore.

Incalziti gratarul, puneti bucatile de peipt de curcan si gatiti pe fiecare parte 10-15 minute. Acoperiti cu folie si lasati sa se odihneasca timp de 10-15 minute inainte de feliere.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.