Pesto de coriandru cu muguri de pin si usutroi
PrinteazaPesto de coriandru cu muguri de pin si usutroi din: busuioc proaspăt, coriandru proaspăt, usturoi, untdelemn de măsline, muguri de pin, sare.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de busuioc proaspăt
- 1 ceaşcă şi jumătate de coriandru proaspăt
- 2 căţei de usturoi, pisaţi
- 4 linguri de untdelemn de măsline
- 1 linguriţă de sare
- 1 ceaşcă de muguri de pin
Mod de preparare:
Intr-un tocător de legume mărunţiţi busuiocul, coriandrul, usturoiul şi sarea. Adăugaţi mugurii de pin şi untdelemnul de măsline.
Amestecaţi-le până se omogenizează. Folosiţi o spatulă, pentru a răzui pereţii procesorului de mâncare.
Nu supraprocesaţi în sos trebuie să mai rămână bucăţele de busuioc şi muguri de pin. Sosul pesto se va conserva cam două zile, în frigider.
Pofta buna!
O sa fac si eu pesto din asta!