Peste umplut cu ceapa si lamaie

Printeaza

Peste umplut cu ceapa si lamaie din: pastravi, ceapa, lamaie, unt, usturoi, patrunjel, marar, sare.

Ingrediente:Peste_umplut_cu_ceapa_si_lamaie

  • 2 pastravi
  • 1 ceapa
  • 1 lamaie
  • 100 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 1/2 legatura de patrunjel
  • 1/2 legatura de marar
  • sare

 

Mod de preparare:

Curata si spala pestii, cresteaza-i usor pe o parte, condimenteaza-i cu sare si stropeste-i cu zeama de lamaie. Separat, freacă untul cu usturoiul şi verdeaţa tocată fin. Unge peştii pe toate părţile şi în interior cu pasta de unt.

Umple-i cu ceapa tăiată julien şi 2-3 felii de lămâie. Aşază-i într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi ţine-i la cuptor, la foc moderat, 30-35 de minute.

Peste umplut cu ceapa si lamaie

Peste_umplut_cu_ceapa_si_lamaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.