Peste umplut cu cascaval si cartofi

Printeaza

Peste umplut cu cascaval si cartofi din: cartofi, peste, sare, piper, lamaie, cascaval, patrunjel, grasime.

Ingrediente :Peste umplut cu cascaval si cartofi

  • 300 g cartofi
  • 2 fileuri de peste (de cate 300 g fiecare)
  • sare
  • piper
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 150 g cascaval ras
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • grasime pentru uns forma

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii circa 20 de minute in apa cu sare, se lasa sa se raceasca si se curata de coaja. Fileurile de peste se spala si se zvanta bine intr-un stergar daca mai au oase, acestea se indeparteaza cu o penseta, se stropesc cu zeama de lamaie, se sareaza, se pipereaza si se pun la rece acoperite.

Patrunjelul spalat se toaca marunt si se amesteca cu cartofii si cascavalul date pe razatoarea mare.

Se unge forma cu grasime, se asaza pe fund un file de peste, peste care se intinde 1/3 din compozitia de cartofi + cascaval.

Se pune deasupra celalalt file, se acopera cu restul de cartofi si se apasa bine. Se baga pestele umplut astfel in cuptorul incins la 200C si se coace circa 20 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.