Peste cu sos de lamaie

Printeaza

Peste cu sos de lamaie din: peste, smantana, unt, ulei, lamai, ceapa, vin, patrunjel, piper.

Ingrediente:

  • 4 bucăţi de peşte alb
  • 2 ceşti cu smântână
  • 1 lingură cu unt
  • 3 lămâi
  • 3 linguri cu ulei
  • 4 cepe
  • 1 ceaşcă cu vin alb
  • pătrunjel verde
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă cepele şi taie-le julien. încinge uleiul şi untul într-o tigaie, pune ceapa şi căleşte-o. Adaugă sucul de la ceie trei lămâi şi ia tigaia de pe foc.

Spală bucăţile de peşte, curăţă-le şi pune-le într-o tava de cuptor împreună cu ceapa călită.

Potriveşte gustul de sare şi piper, adaugă vinul alb şi dă la cuptor pentru o jumătate de oră, la foc potrivit, între timp, toacă mărunt pătrunjelul verde şi amestecă-l cu toată cantitatea de smântână.

Adaugă-l peste peşte şi mai dă la cuptor 5-10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.