Peste prajit cu masline

Printeaza

Peste prajit cu masline din: file de peste, ulei de masline, sare, piper, patrunjel, ardei verde sau galben, rosii cherry, masline, usturoi si vin alb.

 

Ingrediente:Peste_prajit_cu_masline

  • 4 linguri cu ulei de măsline
  • 1 kg file de peşte alb
  • sare şi piper
  • 4 linguri cu pătrunjel proaspăt, tocat
  • 1 ardei verde sau galben, tocat
  • 200 g roşii cherry, înjumătăţite
  • 1 ceaşcă cu măsline fără sâmburi, tocate
  • 4-6 căţei de usturoi, zdrobiţi
  • 60 ml vin alb

 

Mod de preparare:

Incălzeşte uleiul într-o tigaie mare. Asezonează file-urile de peşte şi prăjeşte-le aproximativ 3 minute pe fiecare parte.

Presară deasupra pătrunjelul, ardeii, roşiile, măslinele şi usturoiul şi prăjeşte câteva minute.

Toarnă vinul, acopera cu un capac şi lasă să fiarbă 5 minute. Serveşte peştele cu salată verde.

 

Peste prajit cu masline

Peste_prajit_cu_masline

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Peste prajit cu fulgi de ardei

Peste prajit cu fulgi de ardei

Peste prajit cu fulgi de ardei din: peste, suc de rosii, fulgi de ardei, usturoi, lamaie, ulei, sare, piper.Peste prajit cu fulgi de ardei din: peste, suc de rosii, fulgi de ardei, usturoi, lamaie, ulei, sare, piper Ingrediente: un peşte de 1,5 kg 4 linguri suc de roşii o linguriţă fulgi de ardei iute 3-4 […]

retete

Peste prajit, aromat

Peste prajit, aromat din: peste, ceapa, mustar, faina, ulei, otet, sare, piper. Ingrediente: 2 kg peşte 1-2 kg ceapă muştar boabe 50 g făină 5 foi de dafin 100 ml oţet 150 ml ulei piper boabe sare   Mod de preparare: Peştele se eviscerează, se curăţă de solzi, se porţionează şi se sărează. Se trece […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.