Peste pane umplut cu branza

Printeaza

Peste pane umplut cu branza din: peste, branza, ceapa, marar, lamaie, ou, faina, sare, piper, pesmet, ulei.

Ingrediente:Peste_pane_umplut_cu_branza

  • 4 felii peste alb
  • 4 lingurite brânza de vaci
  • o legatura ceapă verde
  • o legatura mărar
  • o lămâie

Pentru prăjit:

  • un ou
  • 2 linguri făina
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • ulei

 

Mod de preparare:

Brânza se amestecă bine cu ceapa tăiată mărunt şi se repartizează amestecul pe cele patru felii de peşte. Se rulează feliile de peşte şi se prind cu scobitori.

Oul se bate ca pentru omletă cu sare şi piper şi în alte două farfurii se pun făina şi pesmetul.

Se trece fiecare bucată de peşte prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei fierbinte. Se servesc cu mărar proaspăt şi feliuţe de lămâie.

Peste pane umplut cu branza

Peste_pane_umplut_cu_branza

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.