Peste pane umplut cu branza
PrinteazaPeste pane umplut cu branza din: peste, branza, ceapa, marar, lamaie, ou, faina, sare, piper, pesmet, ulei.
- 4 felii peste alb
- 4 lingurite brânza de vaci
- o legatura ceapă verde
- o legatura mărar
- o lămâie
Pentru prăjit:
- un ou
- 2 linguri făina
- sare
- piper
- pesmet
- ulei
Mod de preparare:
Brânza se amestecă bine cu ceapa tăiată mărunt şi se repartizează amestecul pe cele patru felii de peşte. Se rulează feliile de peşte şi se prind cu scobitori.
Oul se bate ca pentru omletă cu sare şi piper şi în alte două farfurii se pun făina şi pesmetul.
Se trece fiecare bucată de peşte prin făină, ou şi pesmet şi se prăjesc în ulei fierbinte. Se servesc cu mărar proaspăt şi feliuţe de lămâie.
Peste pane umplut cu branza
Pofta buna!