Peste pane cu legume

Printeaza

Peste pane cu legume din: peste file, oua, faina, ulei, sare, susan, lamaie, morcov, mazare, cartof, sare, ulei.

Ingrediente:Peste_pane_cu_legume

pentru peste:

  • 2 felii de peste file
  • 2 oua
  • 4-5 linguri de faina
  • ulei
  • sare
  • susan
  • 1 felie de lamaie

pentru garnitura:

  • 1 morcov
  • 1 lingura de mazare la borcan
  • 1 cartof
  • sare
  • ulei

Mod de preparare:

Pentru peşte, speli fileurile şi le pui pe un şervet la uscat. Intr-un castronel, baţi ouăle cu 2 linguri de făină, sarea şi susanul.

Treci fileurile de peşte prin făină, apoi prin compoziţia de ouă şi le pui într-o tigaie încinsă cu ulei.

Le prăjeşti până devin aurii.

Pentru garnitură, speli cartoful şi morcovul şi le pui la fiert. După ce sunt gata, le laşi la răcit şi apoi le tai cubuleţe.

Adaugi în compoziţie mazărea, stropeşti cu ulei, presari cu sare şi amesteci ingredientele.

Serveşti garnitura cu fileurile de peşte pane stropite cu lămâie.

Peste pane cu legume

Peste_pane_cu_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.