Peste pane cu legume la cuptor

Printeaza

O reteta delicioasa de peste pane cu legume la cuptor: ceapa, ardei rosu, ardei verde, patrunjel verde, lamaie, pasta de tomate, ardei iute, vin alb, ulei, sare, piper, faina, oua, lapte.

Ingrediente:Peste pane cu legume la cuptor

  • 4 bucăţi file de peste
  • 2 cepe
  • 2 ardei graşi roşii
  • 1 ardei gras verde
  • pătrunjel verde
  • 1 lămâie
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 1 ardei iute
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
  • 2 oua
  • 2 linguri lapte

Mod de preparare:

Peştele se spală şi se usuca cu prosoape absorbante. Ouăle se bat cu laptele, cu sare si piper. Fileurile se trec prin amestecul de ou, prin faina se prăjesc şi se scot ulei pentru prăjit pe hârtie absorbantă.

Ardeii graşi şi ceapa se taie julien şi se că­lesc în două linguri de ulei. Se adaugă arde­iul iute tocat mărunt, vi­nul, pasta de tomate şi se lasă câteva minute pe foc. Se condimentează cu sare şi piper.

Intr-un vas termorezistent uns cu ulei se aşază 3/4 din amestecul de ardei, pestele si deasupra ardeiul ramas. Se introduce vasul la cuptor pentru 15-20 de minute. Se orneaza cu patrunjel si se serveste cu lamaie.

Peste pane cu legume la cuptor

Peste pane cu legume la cuptor

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • peste pane la cuptor

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.