Peste pane cu legume si cimbru

Printeaza

Peste pane cu legume si cimbru din: file de peste, spanac, dovlecei, rosii cherry, oua, pesmet, zmeura, ardei, amidon, ulei de masline, sare, piper, cimbru, gulii, mere, miez de nuca.

Ingrediente:Peste_pane_cu_legume_si_cimbru

  • 4 fileuri de peşte
  • 300 g spanac congelat
  • doi dovlecei
  • 200 g roşii cherry
  • două ouă
  • 100 g pesmet
  • 250 g zmeură
  • un ardei iute
  • 200 ml apă
  • amidon
  • 100 ml ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • gulii
  • mere
  • miez de nucă

 

Mod de preparare:

Spanacul se decongelează, se căleşte cu puţin ulei, sare, piper şi cimbru. Fileurile de peşte se spală, se şterg cu un şervet absorbant şi se condimentează.

Se aşază pe un platou, se pune pe fiecare spanac călit, apoi se trec prin ou bătut. Se trec prin pesmet, din nou prin ou şi pesmet.

Se aşază pe o tava tapetată cu hârtie de copt, se introduc în cuptorul încins şi se coc la foc mediu 25-30 de minute.

Zmeura se pune într-o oală cu apă, sare şi piper după gust şi ardeiul iute tăiat bucăţi. Se fierbe totul 15 minute, se pasează cu un blender, se adaugă o lingură cu amidon dizolvat cu puţină ceapă şi se fierb în continuare până se îngroaşă.

Dovleceii se spală, se taie rondele, se condimentează şi se prăjesc în ulei încins trei minute.

Roşiile se prăjesc în uleiul rămas câteva minute, fără să se spargă, se servesc alături de fileurile de peşte şi sosul de zmeură, presărate cu cimbru.

Peste pane cu legume si cimbru

Peste_pane_cu_legume_si_cimbru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.