Peste oriental cu cuscus

Printeaza

Peste oriental cu cuscus din: peste, praz, morcovi, cuscus, caise, usturoi, unt, coriandru, sare, piper, ulei, patrunjel.

Ingrediente:Peste_oriental_cu_cuscus

  • 500 g peşte alb
  • 1 fir praz verde
  • 2 morcovi fierţi
  • 250 g cuşcuş
  • 150 g caise uscate
  • 3 căţei usturoi
  • 70 g unt
  • coriandru boabe
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Tai peştele în bucăţi mai mici şi le aşezi într-o tavă cu puţin ulei. Presari sare, piper, usturoiul zdrobit, coriandru şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.

Pui 500 ml de apă la fiert cu puţină sare şi, când dă în clocot, adaugi cuşcuş. Laşi să fiarbă 2-3 minute, după aceea adaugi untul, fructele uscate, morcovul tăiat felii şi prazul tăiat bucăţi.

Serveşti peştele cu pătrunjel verde şi cu fructele uscate.

Peste oriental cu cuscus

Peste_oriental_cu_cuscus

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.