Peste marinat

Printeaza

 Peste marinat

Ingrediente:Peste marinat

  • 4 peşti (crapi)
  • 4-5 cepe
  • 2-3 lin­guri oţet de vin
  • 2-3 linguri maio­neză
  • 1 linguriţă boabe de muştar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de solzi, se eviscerează şi se spală bine cu apă rece. Scurs bine de apă, se dă prin faină, se sărează şi se piperează după gust, apoi se prăjeşte în uleiul bine încins, în care ai pus 2-3 linguri de zeamă de lămâie.

Ceapa se înăbuşă în 1-2 linguri de apă până se în­moaie.

Se adaugă oţetul, boa­bele de muştar, maioneza şi se potriveşte de sare şi piper. Se mai dă în câteva clocote, iar la sfârşit se adaugă peştele prăjit.

Se acoperă şi se poate consuma după 2-3 ore.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.