Peste marinat cu usturoi

Printeaza

Peste marinat cu usturoi din: file de peste, ansoa, lamai, patrunjel, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:Peste marinat cu usturoi

  • 4 fileuri de peşte
  • 10 fileuri ansoa
  • o legătură pătrunjel
  • sucul a două lămâi
  • 6 căţei usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pestele se taie bucăţi care se pun într-o tavă. Se adaugă sucul de lămâie, usturoul feliat, sare şi piper. Fileurile de anşoa se mărunţesc cu furculiţa, se amestecă cu pătrunjelul şi se repartizează uniform peste fileuri.

Se dă tava cu peşte la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Peste marinat cu usturoi
Autor
Publicat pe
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.