Peste marinat cu suc de citrice

Printeaza

Peste marinat cu suc de citrice din: file de peste, lamai, paprika, sare, piper, usturoi, ceapa, ardei iute, oregano, cimbru.

Ingrediente:Peste marinat cu suc de citrice

  • 4 bucăţi fileu de peşte (cca 250 g fiecare)
  • 4 linguri condiment Cajun
  • zeama şi coaja de la 2 lămâi mari
  • zeama şi coaja de la 2 lime

Condiment Cajun:

  • 4 linguri paprika
  • 4 linguri sare
  • 3 linguri piper negru, măcinat
  • 3 linguri praf de usturoi
  • 1 lingură praf de ceapă
  • 2 linguriţe fulgi de ardei iute
  • 1 1/2 linguriţe oregano uscat
  • 1 1/2 linguriţe cimbru

 

 

Mod de preparare:

Pregătiţi condimentul Cajun, amestecând toate ingredientele. Se poate păstra mult timp, într-o cutie închisă etanş, la loc uscat şi răcoros.

Marinaţi 30 min bucăţile de peşte cu coaja şi zeama de lămâie şi lime. Scoateţi peştele din marinată, pudraţi-l cu condiment Cajun şi frigeţi-l.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.