Peste manastiresc

Printeaza

Peste manastiresc

Ingrediente:

  • 1 kg peste
  • 200 g ciuperci
  • 200 g arpagic
  • Vin, ulei, sare
  • Piper, patrunjel

Mod de preparare:

Se calesc arpagicul si ciupercile feliate intr-o tigaie cu ulei incins, adaugandu-se sare si piper. Intr-o tava se toarna ulei, se aseaza pestii curatati si eviscerati, arpagicul, ciupercile si se lasa in cuptor timp de 1 ora.

Spre sfarsit se adauga vinul. Se serveste cu patrunjel proaspat.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Pare o reteta interesanta de peste. O sa incerc sa o prepar si vedem ce iese. Sigur va iesi in deliciu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.