Peste la gratar cu curry

Printeaza

Peste la gratar cu curry din: peste, coriandru, sare, piper, fasole, ceapa, rosii, morcov, castravete, curry.

Ingrediente:Peste la gratar cu curry

  • 1 peşte de mărime potrivită
  • coriandru
  • sare
  • piper
  • fasole verde
  • ceapă
  • roşii
  • morcov
  • castravete
  • curry

 

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de intestine şi se crestează în câteva locuri, mai adânc, pe ambele feţe. Se pune la prăjit pe un grătar deasupra cărbunilor de mangal, presărându-se cu coriandru, sare şi piper.

Se întoarce când este făcut pe o parte şi se presară şi pe cealaltă cu sare, piper şi coriandru.

Se pune pe farfuria de servit alături de o garnitură simplă, fără ulei, de fasole verde, păstăi, roşii tăiate felii, ceapă tăiată solzişori, morcov ras şi castravete tăiat rondele fine, amestecate bine şi presărate cu puţin curry (eventual, după gust, şi cu puţină sare şi piper).

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.