Peste la gratar cu ardei si ghimbir

Printeaza

Peste la gratar cu ardei si ghimbir din: ghimbir, usturoi, ardei iute, ardei gras, ceapa verde, ulei, supa de peste, sos de soia, suc de lamaie, sare, piper si dorada.

Ingrediente:Peste_la_gratar_cu_ardei_si_ghimbir

  • cca 3 cm ghimbir
  • 3 căței de usturoi
  • 2 ardei iuți roșii
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 legătură ceapă verde
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri supă de pește
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingură suc de lămâie
  • sare
  • piper
  • 4 dorade curățate, fără cap

 

Mod de preparare:

Se toacă ghimbirul și usturoiul. Se taie fâșii ceapa verde, ardeiul iute și ardeiul gras.

Se pun toate în­­tr‑un suport de aluminiu cu 1 lin­gu­ră ulei și se călesc 3 min.

Se stinge cu supă, sos de soia și suc de lămâie; se sărează și se piperează.

Se sărează și se piperează peștele; se unge cu 2 linguri ulei și se frige pe grătar 10 min.

Peste la gratar cu ardei si ghimbir

Peste_la_gratar_cu_ardei_si_ghimbir

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.