Peste la disc cu patrunjel si busuioc verde
PrinteazaO reteta delicioasa de peste la disc cu patrunjel si busioc verde din: peste, sare, untdelemn, suc de rosii, usturoi, patrunjel si busuioc verde.
- pproximativ 400 g peşte de persoană
- sare
- untdelemn
- suc de roşii
- usturoi
- pătrunjel şi busuioc verde
Mod de preparare:
Peştele, curăţat şi eviscerat, se taie în porţii mari şi se sărează. Se încălzeşte puternic untdelemnul în disc, se pun cu grijă bucăţile în untdelemn (cu o furculiţă cu coada lungă) şi se prăjesca pana devin rumene şi crocante.
Usturoiul curăţat se zdrobeşte cu sare şi puţin untdelemn şi se amestecă împreună cu pătrunjelul şi cu busuiocul în suc de roşii. Se poate servi cu mămăliguţă.
Poftă bună!
Incoming search terms:
- peste pe disc
- peste la disc