Peste la cuptor cu rosii

Printeaza

Peste la cuptor cu rosii din: peste, rosie, ceapa, lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Peste la cuptor cu rosii

  • 4 fileuri de peşte
  • o ceapă
  • o roşie
  • o lămâie
  • o lingură ulei
  •  sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fileurile de peşte se presară cu sare şi piper.

Se taie patru bucăţi de hârtie de copt, după care se taie julien ceapa curăţată şi spăălată şi se repartizează pe cele patru bucăţi de hârtie. Se aşază peştele, se pun felioare de lămâie şi de roşie.

Se stropesc fileurile de peşte cu ulei, se împachetează, se aşază în tava de copt şi se lasă 15 minute la cuptor.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.