Peste la cuptor cu pesmet si patrunjel

Printeaza

Peste la cuptor cu pesmet si patrunjel din: peşte alb, pesmet auriu, pătrunjel, unt, sare, condimente pentru peste.

Ingrediente:Peste_la_cuptor_cu_pesmet_si_patrunjel

  • 600 g peşte alb
  • 200 g pesmet auriu
  • o legătură pătrunjel
  • 100 g unt
  • sare
  • condimente pentru peste, după gust

Mod de preparare:

Pesmetul se pune într-un vas şi se adaugă pătrunjelul fin tocat. Se presara sare şi alte condimente, după gust, şi apoi se amestecă cu untul.

Se dă la cuptor pentru 20 de minute. Peştele porţionat se pune în vasul de cuptor şi se acoperă cu un strat de pesmet.

Peste la cuptor cu pesmet si patrunjel

Peste_la_cuptor_cu_pesmet_si_patrunjel

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.