Peste la cuptor cu macaroane

Printeaza

 Peste la cuptor cu macaroane

Ingrediente:Peste la cuptor cu macaroane

  • 500 g peşte
  • 300 g macaroane
  • 1/2 lingură făină
  • 1 lingură unt
  • 2 ceşti lapte
  • 1 lingură brânză rasă
  • unt proaspăt cât o nucă

 

 

Mod de preparare:

Se întrebuinţează resturi de orice peşte fiert, căruia i s-au scos oasele şi pielea.Se fierb macaroanele în apă cu sare. Se face un rântaş din făină şi unt.

Se stinge cu lapte sau cu zeama în care a fiert peştele. Se lasă câteva minute să fiarbă.

Într-o farfurie rezistentă la foc se pun câteva linguriţe de sos. Se aşază apoi bucăţile de peşte şi din nou câteva linguriţe de sos.

Deasupra se întind macaroanele bine scurse, se toarnă restul de sos şi se presară brânza rasă şi câteva, bucăţele de unt. Se dă la cuptor. Este gata când s-a rumenit deasupra.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sa incerc si eu sa fac peste la cuptor cu macaroane. Sa fac cu pastrav?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.