Peste la cuptor cu garnitura

Printeaza

Peste la cuptor cu garnitura din: peste, ceapa, rosii, cartofi, ulei, sare, piper, smantana, patrunjel.

Ingrediente:

  • 2 fileuri de peşte
  • 2 cepe uscate
  • 10 roşii mici
  • 1 kg cartofi noi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper

Pentru servit:

  • 100 ml smântână
  • 1 legătură pătrunjel

 

Mod de preparare:

Cartofii curătati se pun la fiert întregi, dacă sunt mici, si se lasă 10 minute. Se scurg bine.

Într-o lingură de ulei se căleste ceapa cât să se înmoaie si se transferă într-un vas de cuptor.

Se pun rosiile si pestele, se stropesc cu restul de ulei si se lasă la cuptor 10 minute.

Se adaugă cartofii, se potriveste de sare si piper si se continuă coacereă.

Se serveşte cu sos de smântană amestecată cu verdeată.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.