Peste la cuptor cu fenicul

Printeaza

Peste la cuptor cu fenicul din: peste, ulei de masline, suc de lamaie, fenicul, rozmarin, sote de cartofi, sare si piper.

Ingrediente:Peste la cuptor cu fenicul

  • 120-150 g de pește
  • 30 ml ulei de masline
  • 1 lingurita de suc de lamaie
  • fenicul fiert
  • rozmarin
  • sote de cartofi
  • sare si piper dupa gust

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200 ° C.

Intr-un vas de cuptor asezati feniculul fiert sub forma de pat pentru peste.

Asezonati pestele cu sare si piper dupa gust. Asezati peste fenicul, adaugati ierburi aromatice dupa gust, precum rozmarin. Dati la cuptor. Coaceti pentru 15-20 de minute.

Scoateți peștele și patul de fenicul pe un platou de servire. Adaugati suc de lamaie, ulei de masline si sucul de la peste.

Serviti cu cartofi sote, fenicul fiert și sos.

 

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Peste la cuptor cu fenicul
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.