Peste la bain-marie

Printeaza

Peste la bain-marie din: peste, ardei, ulei, sos de peste, usturoi, lamai, sare, piper, zahar, ghimbir, coriandru.

Ingrediente:Peste la bain-marie

  • 2 peşti, fără coadă şi cap
  • 2 ardei iuţi tăiaţi foarte mărunt
  • puţin ulei de susan pentru prăjit
  • 1 lingură sos de peşte
  • 3 căţei de usturoi, tocaţi mărunt
  • zeama de la 3 lămâi mai verzi
  • 1/2 linguriţă sare
  • 1/2 lingură zahăr
  • 1 linguriţă rădăcină de ghimbir, tocată cubuleţe mici
  • frunze de coriandru tocate mărunt
  • ulei

 

Mod de preparare:

Ardeiul iute, sosul de peşte, uleiuil, zeama de lămâie, sarea, zahărul, ghimbirul şi jumătate die lingură de coriandru se amestecă bine în mixer.

Peştele se curăţă de intestine, se spală bine şi se pune să fiarbă, într-un vas, în bain-marie (de preferat într-un vas de lemn).

Se scoate când este gata şi se toarnă un strat gros din sosul obţinut în mixer, decorându-se cu coriandru tocat fin.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.