Peste inabusit in ghimbir si coriandru

Printeaza

Peste inabusit in ghimbir si coriandru din: peşte, carne jumătate slabă si jumătate grasă, ghimbir, salată verde, sare, piper negru, zahăr, piper roşu, coriandru, ceapă, usturoi

Ingrediente:Peste_6

  • 400 g peşte
  • 100 g carne jumătate slabă, jumătate grasă
  • ghimbir
  • salată verde
  • sare
  • piper negru
  • zahăr
  • piper roşu
  • coriandru
  • ceapă şi usturoi (toate tocate mărunt)

Mod de preparare:

Curăţaţi peştele şi lăsaţi-l să se zvânte. Amestecaţi cu sare, zahăr, ceapă şi usturoi.

Spălaţi carnea, jumătate tăiaţi-o felii, cealaltă jumătate bucăţi lungi. Amestecaţi carnea cu un pic de sare şi zahăr.

Tăiaţi ghimbirul în bucăţi lungi şi subţiri.

Puneţi peştele pe un platou, acoperiţi-1 cu ghimbirul tăiat subţire şi carnea şi lăsaţi-l la abur o jumătate de oră.

Pe o farfurie puneţi foi de salată, peste care aşezaţi peştele şi ornaţi cu piper roşu şi coriandru.

Se serveşte fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.