Peste (hering) cu fasole si usturoi

Printeaza

Hering cu fasole si usturoi din: heringi, fasole, usturoi, ulei, lamaie, sare, piper.

Ingrediente:Hering cu fasole si usturoi

  • 2 heringi
  • 300 g fasole grasa
  • 3 catei de usturoi
  • 150 ml ulei
  • 1 lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curata pestele, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu servetele absorbante. Presarati-l cu sare si piper si prajiti-l in 100 ml ulei pana cand se rumeneste frumos pe toate partile, apoi scoateti-l pe servetele.

Separat, intr-o alta tigaie, incingeti uleiul ramas, puneti fasolea curatata, spalata si taiata in segmente de circa 3 cm si prajiti-o la foc mare 6-7 minute. La final, adaugati usturoiul tocat marunt, impreuna cu patrunjelul si potriviti de sare si piper.

Serviti pestele cald, stropit cu zeama de lamaie cu garnitura de fasole.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.