Peste cu vinete si rosii

Printeaza

Peste cu vinete si rosii din: peşte, vânătă, roşii mici, morcovi, usturoi, ulei, pătrunjel, sare, piper, lamaie.

Peste_cu_vinete_si_rosii

Ingrediente:

  • 1 kg peşte
  • 1 vânătă
  • 10 roşii mici
  • 2 morcovi fierţi
  • 1 căpătană usturoi
  • 4-5 linguri ulei
  • câteva fire pătrunjel
  •  sare
  • piper
  • 1 lamaie

Mod de preparare:

Vânătă se taie rondele, se presară cu sare şi se lasă 10 mi­nute să-şi elibereze sucul.

Pestele se stropeşte cu ulei, se presară cu sare si piper si se aşază într-o tavă de copt îm­preună cu roşiile, stropite si ele cu ulei.

Se pune si căpătâna de usturoi tăiată în două. Se lasă la cuptor 20 de minute. Feliile de vânătă se şterg de- suc şi se asază pe grătar. Mor­covii fierţi se taie rondele.

Vinetele, morcovii, lămâia felii si pătrunjelul se pun în tavă, lân­gă peste, cu 5 minute înainte de expirarea timpului de coacere.

Peste cu vinete si rosii

Peste_cu_vinete_si_rosii

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.