Peste cu verdeturi aromate

Printeaza

Peste cu verdeturi aromate din: fileuri de peste, busuioc, menta, rozmarin, lamai, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Peste cu verdeturi aromate

  • 4 fileuri de peşte
  • 2 crenguţe de busuioc
  • 2 crenguţe de mentă verde şi rozmarin
  • 2 lămâi
  • 2 linguri
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spală fileurile de peşte, apoi se tamponează cu prosoape de hârtie. Lămâile se taie rondele. Frunzele de mentă, busuioc şi rozmarin se taie mărunt şi se amestecă.

Intr-o tavă se aşază rondelele de lămâie şi 1/2 din amestecul de verdeţuri aromate. Deasupra se pune peştele, se stropeşte cu ulei, se presară piper, sare şi verdeţuri. Se acoperă tava cu folie de aluminiu şi se lasă la frigider 2 ore. Apoi se dă tava la cuptorul încălzit, foc mijlociu, 20 min.

Se serveşte fierbinte.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.