Peste cu sos picant de rosii

Printeaza

Peste cu sos picant de rosii din: peste, malai, ulei, sare, rosii, ceapa, zahar, lamaie, ghimbir.

Ingrediente:Peste_cu_sos_picant_de_rosii

  • 4 bucăţi peşte
  • 100 g mălai
  • ulei pentru prăjit
  • sare

Pentru sos:

  • 6 roşii în bulion, fără pieliţe
  • 3 cepe
  • sucul unei lămăi
  • o lingură zahăr pudră
  • sare
  • un vârf de cuţit praf de ghimbir
  • piure de ardei iute la tub

 

Mod de preparare:

Roşiile fără sucul în care au stat conservate se pun în mixer cu ceapa tăiată mai mic. Se mixează şi apoi se potriveşte gustul cu suc de lătnâie, zahăr, piure de ardei iute, ghimbir şi sare.

Se lasă la rece, timp în care peştele se trece prin mălai amestecat cu sare. Se prăjeşte în baie de ulei şi se scoate pe şervete de hârtie.

Se serveşte cu sos picant.

Peste cu sos picant de rosii

Peste_cu_sos_picant_de_rosii

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.