Peste cu rosii la cuptor

Printeaza

Peste cu rosii la cuptor din: cod decongelat, rosii, ulei, vin alb sec, usturoi, sare, piper, condimente pentru peste.

Peste_cu_rosii_la_cuptor

Ingrediente:

  •  4 bucăţi cod decongelat
  •  6 roşii mici
  •  2-3 linguri ulei
  •  300 ml vin alb sec
  •  3-4 căţei usturoi
  •  sare
  •  piper
  •  condimente de peşte

Mod de preparare:

Codul decongelat se spală cu apă rece, după care se usucă pe un prosop absorbant de bucătărie. Se asază apoi pestele în tavă Si se presară cu sare, piper si, după gust, condimente speciale pentru peste. Se pun roşiile spălate si unse cu puţin ulei si se presară felioa­re de usturoi.

Se pune restul uleiului peste peste si se toarnă si vinul în aceeaşi tavă. Se lasă să fiarbă la cuptor aproximativ 30 de minute, după care se scoate si se poate servi.

Peste cu rosii la cuptor

Peste_cu_rosii_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.