Peste cu mere, legume si rozmarin

Printeaza

Peste cu mere, legume si rozmarin din: crap, mere, rosii, usturoi, ciuperci, rozmarin, curcuma galbena, unt, vin alb sec, sare, piper.

Peste_cu_mere_legume_si_rozmarin

Ingrediente:

  •  2 crapi
  •  2 mere
  •  6 roşii
  •  o căpăţână usturoi
  •  12-14 ciuperci
  •  2-3 crenguţe rozmarin
  •  un praf curcuma galbenă
  •  150 g unt
  •  500 ml vin alb sec
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Roşiile felii, ciupercile şi merele felii se rumenesc în unt si apoi se pun în tava mare a aragazului. Se toarnă vimuj, se adaugă căţeii de usturoi necurătaţi si se dă tava la cuptor pentru 15 minute.

Intre timp, peştele se presară cu sare, piper şi curcuma şi se asază peste legume, apoi se adaugă şi rozmarinul. Se lasă la cuptor încă 30 de minute, stropind pestele cu sosul care se formează în tavă.

Peste cu mere, legume si rozmarin

Peste_cu_mere_legume_si_rozmarin

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.