Peste cu legume si sos de unt

Printeaza

Peste cu legume si sos de unt din: fileuri de peste, patrunjel, ceapa, usturoi, unt, sare, piper, legume.

Ingrediente:Peste_cu_legume_si_sos_de_unt

  • 4 fileuri de peste, dupa gust

pentru sos:

  • 2 legaturi patrunjel
  • o ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 200 g unt
  • sare
  • piper

pentru garnitura:

  • legume

 

Mod de preparare:

Pestele se pune la fiert in apa rece sau se pune la cuptor uns cu foarte putin ulei.

Pentru sos, se taie untul in felii si una dintre ele se pune in tigaie. Se adauga ceapa foarte fin tocata si usturoiul.

Dupa ce s-a inmuiat ceapa, se adauga patrunjelul fin tocat si inca o felie de unt.

Se amesteca pentru ca untul sa se topeasca. Se continua punand felie cu felie untul, numai dupa ce s-a topit precedenta.

Se potriveste de sare si piper si se pastreaza la cald. Se aduce pestele cu sosul deasupra si cu garnitura cu legume.

Peste cu legume si sos de unt

Peste_cu_legume_si_sos_de_unt

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.