Peste cu hribi prajiti

Printeaza

Peste cu hribi prajiti din: peste, hribi, ulei, sare, piper, otet, zahar.

Ingrediente:Peste cu hribi prajiti

  • 6 bucăţi de peşte, mare
  • 500 g hribi sau ciuperci de cultură
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • sare
  • piper măcinat
  • oţet
  • zahăr

 

Mod de preparare:

Curăţaţi hribii de frunze şi nisip, separaţi codiţele, spălaţi în multe ape şi-i răs­turnaţi într-o oală cu apă care clocoteşte, în care aţi pus 2 linguri de oţet, 1 lingură de zahăr şi 1 lingură de sare.

Fierbeţi 10 minute, scurgeţi, prăjiţi hribii în ulei. Scoateţi pe hârtie absorbantă. In uleiul rămas prăjiţi peştele, pe care l-aţi sărat, l-aţi piperat şi l-aţi trecut prin faină.

Repartizaţi peştele în farfurii, garnisiţi cu hribi, serviţi cald, cu pâine proaspătă şi vin alb sau rose.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.