Peste cu crema de mustar si smantana

Printeaza

Peste cu crema de mustar si smantana din:  fileuri de cambulă sau de ton, suc de lămâie, sare, piper măcinat, mântână solidă, smântână pentru gătit, muştar franţuzesc, praf de muştar, cherry sec (sau vermut), zahăr.

Ingrediente:Peste cu crema de mustar si smantana

  • 1-2 fileuri de cambulă sau de ton (a câte 80 g fiecare)
  • 2 linguri suc de lămâie
  • sare
  • piper măcinat
  • 100 g smântână solidă
  • 200 g smântână pentru gătit
  • 2 linguriţe muştar franţuzesc
  • 1 linguriţă praf de muştar
  • 4 linguri cherry sec (sau vermut)
  • 1 praf de zahăr

 

Mod de preparare:

Incingi cuptorul la 220 de grade C. Pui feliile de peşte într-un vas termo­rezistent întins, astfel încât să se acopere pe jumătate.

Stropeşti peştele cu suc de lămâie şi îl condimentezi cu sare şi piper.

Intr-un vas, amesteci bine cele 2 tipuri de smântână, pra­ful de muştar, cherry-ul şi zahărul, apoi torni acest sos peste peşte.

Introduci vasul în cup­torul fierbinte şi laşi să se coacă peştele circa 12 minute (poziţia 4-5 a cuptorului pe gaz).

Serveşti peştele alături de cartofi fierţi în coajă sau orez şi salată.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.