Peste cu cartofi si dovlecei

Printeaza

Peste cu cartofi si dovlecei din: file de cod, dovlecel, cartof, lamaie, ulei de masline, patrunjel, sare, piper alb.

Ingrediente:Peste_cu_cartofi_si_dovlecei

  • 250 g file de cod
  • 1 dovlecel
  • 1 cartof
  • 1 lamaie
  • ulei de masline
  • patrunjel
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Taie peştele în bucăţi, condimentează-l cu sare şi piper, stropeşte-l cu zeamă de lămâie şi lasă-l la rece cel puţin 30 de minute, împachetează peştele cu o folie de aluminiu. Lasă la cuptor, la foc moderat, 40 de minute.

Separat, spală cartoful şi pune-l la fiert în apă cu sare. Taie dovlecelul în felii, presară puţină sare şi trage-lîn puţin ulei. Când peştele este aproape gata, îndepărtează folia şi aşază în tavă feliile de dovlecel şi de cartof fiert. Lasă să se întrepătrundă aromele.

Peste cu cartofi si dovlecei

Peste_cu_cartofi_si_dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.