Peste cu branza

Printeaza

Peste cu branza din: fileuri de salau, oua, faina, cascaval, unt, otet, hot sauce, lamaie, nucsoara, marar, sare, piper alb.

Ingrediente:Peste cu branza

  • 800 g fileuri de salau (sau orice alt peste alb)
  • 4 oua
  • 2 linguri faina
  • 125 g cascaval
  • 50 g unt
  • 20 ml otet
  • 1 lingurita hot sauce
  • 1/2 lamaie
  • nucsoara rasa
  • 1 legatura marar
  • sare si piper alb macinat

 

Mod de preparare:

Spălaţi fileurile de peşte, ştergeţi-le de apă. Stropiţi-le apoi cu zeama de lămâie, sosul picant şi oţetul, pudraţi-le cu sare şi piper după gust. Lăsaţi-le la frigider 15 min. Bateţi bine ouăle, adăugaţi făina şi caşcavalul ras, mărarul, un praf de nucşoară, sare şi piper după gust; frecaţi bine, până obţineţi un amestec omogen.

Ungeţi cu untul un vas termorezistent. aşezaţi fileurile de peşte într-un singur strat, apoi turnaţi peste ele compoziţia de ouă, verdeţuri şi brânză. Coaceţi cca 20 min, în cuptorul încins, la foc mediu. Serviti fierbinte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.