Peste cu ananas si masline

Printeaza

Peste cu anans si masline din: fileuri de peste, ananas, rosii cherry, masline negre, ceapa rosie, ulei de masline, marar, patrunjel, sare.

Ingrediente:Peste_cu_ananas_si_masline

  • 2 fileuri de peste
  • 1 cutie ananas bucati
  • 5 bucati rosii cherry
  • 100 g masline negre
  • 1 ceapa rosie
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1/2 legatura marar verde
  • 1/2 leatura patrunjel verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un vas de jena pui o lingură de ulei de măsline şi ananasul bine scurs de suc, apoi dai vasul la cuptor pentru 30 de minute. Speli peştele, îl ştergi cu un şervet şi îl sărezi. Scoţi vasul de jena din cuptor şi aşezi peştele peste ananasul copt.

Adaugi ceapa tăiată peştişori, măslinele, roşiile tăiate cubuleţe, apoi stropeşti totul cu ulei de măsline şi dai din nou la cuptor pentru 15 minute. La sfârşit presari pătrunjel şi mărar verde tocat.

Peste cu ananas si masline

Peste_cu_ananas_si_masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.