Peste copt in paine

Printeaza

Peste copt in paine din: chifle, sardine in ulei, ceapa, bacon, lamaie, menta, sare si piper.

 

Ingrediente:Peste copt in paine

  • chifle
  • 200 g sardine în ulei
  • 50 g unt
  • 50 g ceapă
  • 50 g bacon
  • 1/2 lămâie
  • 1/2 legătură de mentă
  • 20 g sare
  • 2 g piper

 

Mod de preparare:

Untul se pune într-un vas şi se ţine la cald până ajunge la temperatura came­rei, apoi se amestecă bine cu frunze de mentă tocate, zeamă de lămâie, sare şi pi­per.

Chiflele se taie înjumă­tăţi, iar partea de jos se un­ge cu untul preparat ante­rior. Pe deasupra se pun rondele subţiri de ceapă. Peste ceapă se pun peş­tii din conservă scurşi bine de ulei, apoi se învelesc cu cealaltă jumătate de chiflă.

Chiflele umplute se aşează pe o tavă tapetată cu folie de aluminiu, se înve­lesc cu felii subţiri de ba­con, apoi se introduc în cup­torul încins la 150°C şi se coc circa 10 minute.

 

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Frigarui de peste cu sos de soia

Frigarui de peste cu sos de soia

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.