Peste (cod) umplut

Printeaza

Peste (cod) umplut din: cod, spanac, ulei, praz, usturoi, ou, orez, sare, piper.

Ingrediente:Peste (cod) umplut

  • 2 trunchiuri de cod
  • spanac
  • sare si piper
  • ulei de măsline
  • 1 fir de praz tăiat rondele subţiri
  • 2 căţei de usturoi pisaţi
  • 1 ou
  • 3-4 linguri orez fiert
  • 100 g caşcaval ras

 

Mod de preparare:

Se curăţă şi se spală 2 trunchiuri de cod decongelate. Se condimentează cu sare şi piper.

Se opăresc 500 g spanac 5 minute în apă cu sare, se scurge, se toacă.

Se căleşte în ulei de măsline 1 fir de praz tăiat rondele subţiri; se adaugă spanacul, sare, piper, 2 căţei de usturoi pisaţi, 1 ou, 3-4 linguri orez fiert si 100 g caşcaval ras. Cu această compoziţiei se umple burta peştilor şi se închide la loc cu scobitori.

Se tăvăleşte peştele umplut prin făina, prin ou bătut şi pesmet şi se rumeneşte în ulei încins pe ambele feţe.

Se serveşte cald cu felii de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.