Peste brill cu rosii cherry

Printeaza

Peste brill cu rosii cherry din: peste brill, rosii cherry, ceapa, paine, parmezan, patrunjel, morcov, praz, ceapa rosie, dovlecel, ulei de masline, otet balsamic.

Ingrediente:Peste_brill_cu_rosii_cherry

  • 1 peste brill
  • 4 rosii cherry
  • 1 ceapa
  • 1 felie paine
  • parmezan ras
  • patrunjel tocat
  • cate 1/2 morcov, praz, ceapa rosie, dovlecel
  • 5 ml ulei de masline
  • 5 ml otet balsamic

 

Mod de preparare:

Pestele Brill se prajeste in tigaie in ulei de măsline. Se da la cuptor timp 5 minute la 180 de grade.

Rosiile cherry taiate cu ceapa taiata rondele se soteza in tigaie.

Separat, se pregateste crusta din parmezan ras si patrunjel tocat. Cele doua ingrediente se dau lablender.

Se adauga deasupra pestelui. Se introduce din nou la cuptor, pentru a se gratina. Se taie legumele julienne si se soteaza la tigaie.

Intr-o farfurie, se asaza patul de legume, apoi pestele cu crusta din parmezan.

Separat, se pregateste dressingul din ulei de masline si otet balsamic si se serveste.

Peste brill cu rosii cherry

Peste_brill_cu_rosii_cherry

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Peste (salau) cu legume sote

Peste (salau) cu legume sote

Peste (salau) cu legume sote din: salau, unt, ceapa, patrunjel, piper, sare, vin, dafin, faina, morcovi, telina. Ingrediente: 1 şalău de 2-3 kg 2 linguri cu unt 1 ceapă 1 rădăcină de pătrunjel piper boabe sare 1 cană cu vin roşu 1 foaie de dafin 1 lingură cu făină 1 lămâie pătrunjel verde tocat 4-6 […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.